Eladás Egy hálószobás lakás, Faugh, Cumbria, Anglia, Cumbria

Eladás - Cod. 35027

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 20 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Apartman Hotel, eladó egy csodálatos történelmi épületben található, az egyik legszebb Anglia régiójában. A Lake District gyönyörű tájának szívében fekszik, és lenyűgöző kilátást nyújt a Northumberland vidékre, valamint a gyönyörű tavak feletti csúcsokra.

A szálloda 1700-ból származik, összesen 86 szobából áll, beleértve a kislemezeket, a kétágyas és a lakosztályt, és mindig is kedvelt hely volt minden hely látogatóinak, különösen a közeli kénvíz jól ismert gyógyító tulajdonságainak köszönhetően. Egy igazi oázis a nyugalom, amely magában foglalja a 140 hektáros föld között, a kert és a természetes erdő mind keretbe idillikus vidéki környezetben.

A struktúrában már meglévő szolgáltatások kínálata - a társalgó társalgó bárja, az uszoda és a fitneszterem - hamarosan egy második kiváló étteremmel gazdagodik, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, egy wellnessközpont és egy szoba kezelésekhez és egy lovas központ építéséhez.

A funkcionális terem és a csodálatos télikertek felújítása további vonzerőt jelent a szálloda számára, és ideális helyszín esküvők, konferenciák és rendezvények lebonyolításához.

A szállodából felfedezheti az UNESCO világörökségi helyszíneit a Hadrianus fal mentén, Carlisle-ben, Gretna-ban, Hexhamban és Newcastle-ben. Ez a gyönyörű szálloda egyedülálló helyet kínál a visszavonuláshoz - míg a Windermere, az Ullswater és a Derewentwater híres a festői szépségükért.

A tóvidék egész területe turisztikai vonzerővel világszerte ismert, és mind a történelmi, mind a kulturális és természeti turizmus kiválóságát célozza meg, és évente mintegy 41,5 millió látogatót vonz: A fal mellett Hadrianus az UNESCO Világörökség része, ahonnan könnyen megközelíthető a történelmi városok, mint Carlisle, Gretna, Hexham és Newcastle, vagy kiránduljon a gyönyörű Windermere, Ullswater és Derewentwater tavak partján, amelyek festői szépségükre híresek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB